Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΣΙΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΠΝΟΗ"

                                                                  Πολίτες των Σπάτων και της Αρτέμιδος,


Η πολυετή μου πείρα πάνω στα θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης (διετέλεσα Πρόεδρος του 5ου Διαμερίσματος του Δήμου Αθηναίων) αλλά και η ενασχόλησή μου με τα κοινά και λόγω του επαγγέλματός μου ως δικηγόρου, μου δίνουν το ερέθισμα να αναλογιστώ πως σήμερα περισσότερο από κάθε άλλη φορά, ο ενιαίος διευρυμένος δήμος των Σπάτων και της Αρτέμιδος έχουν ανάγκη από μια ακόμη συνένωση.
Την συνένωση όλων των δημιουργικών του δυνάμεων μέσα από μια κοινή προσπάθεια ενότητας, μακριά από ξεθωριασμένες κομματικές αγκυλώσεις που δεν πρέπει να έχουν θέση στην τοπική αυτοδιοίκηση. Η κατάρτιση ενός σωστού συνδυασμού στηρίζεται στην συνεργασία του με άξιους συμπολίτες μας από οποιονδήποτε πολιτικό χώρο και αν προέρχονται. Η πόλη, μας έχει ανάγκη όλους, υπάρχουν ικανοί άνθρωποι, οι οποίοι μπορούν να συμπορευτούν.

Η πολυετής φιλία μου με τον Υποψήφιο Δήμαρχο Γ. Κασίμη, αλλά και με τη διακήρυξη που έκανε πριν από λίγες ημέρες του συνδυασμού ΝΕΑ ΠΝΟΗ, σηματοδοτεί την έναρξη ενός δημιουργικού, υπεύθυνου και μεθοδικού αγώνα που ως μόνο στόχο θα έχει να οδηγήσει σε αναπτυξιακή πορεία το νέο δήμο μας και όχι να ικανοποιήσει προσωπικές φιλοδοξίες.

Θέλουμε και θέλω μια αυτοδιοίκηση που θα στηρίζεται στη γνώση και στην εμπειρία, στην συνύπαρξη του οράματος με τον σχεδιασμό, στην ανταλλαγή απόψεων και πάνω από όλα στην προσφορά και στον εθελοντισμό.

Στηρίζω σε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση της 7ης Νοεμβρίου τον ΥποψήφιοΔημάρχο Γ. Κασίμη με αυτοπεποίθηση η οποία πηγάζει από όλους εσάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου